Ξεπούλημα Α.Ε.

Προς τους κυρίους βουλευτές του Σύριζα, δεν μπορείτε και δεν πρέπει να ψηφίσετε αυτό το πολυνομοσχέδιο «έκτρωμα 7.500 σελίδες», δεν νομίζω ότι έχετε αυτό το δικαίωμα. Κάντε ένα βήμα πρώτα πρώτα για την Ελλάδα, δεν μπορείτε να την υποδηλώσετε με την αριστερή ταμπέλα που έχετε ως “Σύριζα”.

Βλέπετε ότι αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωσή δεν είναι το “σπίτι των λαών” αλλά μια συμμαχία καπιταλιστικών λύκων που συγκροτήθηκε, για να καταπατήσει πιο αποτελεσματικά τα δικαιώματα των λαών και μέρα με την μέρα γίνεται και θα γίνεται όλο και πιο αντιδραστική και ολοκληρωτική. Χρειάζεται λοιπόν το βήμα για την δημοκρατία για τον λαό που πεθαίνει. Το έλεγε άλλωστε και ο αρχηγός σας…(βέβαια έλεγε και αλλά πολλά) ότι δεν θα προδώσει τους συντρόφους που πέθαναν στα ξερονήσια όπως και ότι δεν θα κάνει άλλη «Βάρκιζα»…

Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση δυστυχώς  βλ.»Λυκοσυμμαχία”, δεν μεταρρυθμίζεται, δεν βελτιώνεται αλλά μόνο ανατρέπεται. Έχετε μια χώρα που μπορεί να βγάλει τα προς το ζην καθώς και ένα επιστημονικό προσωπικό που ακόμα και ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι μεταναστεύει και πάει χαμένο.

Δεν θα πάθουμε τίποτα βγαίνοντας από την Ευρωζώνη. Αρκεί να έχουμε μια προοδευτική, ανατρεπτική λαϊκή κατεύθυνση. Σε ένα χρόνο με δουλειά και σωστή κατεύθυνση θα έχουμε σηκωθεί και πάλι στα πόδια μας.

Και για το τέλος κανείς δεν πρέπει να δώσει ψήφο σε ένα ακόμα έκτρωμα που λέγεται Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων! βλ. ¨Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.”

ΥΓ. Αν σας έχει μείνει έστω μια σταλιά ντροπή και έχετε αυτό που λέμε συνείδηση μην ψηφίσετε αυτό το πολυνομοσχέδιο.

Βροντάκης Ν.

Δείτε ακόμα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *