Συνταγή: Απογευματινή φθινοπωρινή αυτοκινητάδα

Υλικά

2 άνθρωποι (1 αγόρι + 1 κορίτσι)

1 αυτοκίνητο

βενζίνη

μουσική

Τοποθετούμε κενό στο πρόγραμμά τους ένα όμορφο φθινοπωρινό απόγευμα. Σφηνώνουμε την ιδέα της αυτοκινητάδας στο μυαλό του ενός εκ των δύο.

Ο έχων την ιδέα της αυτοκινητάδας, χοροπηδάει χαρούμενα γύρω από τον άλλον και επαναλαμβάνει περίπου 20 φορές τη λέξη “βόλτα”. Αφού και ο έτερος πειστεί, τους τοποθετούμε σε ένα αυτοκίνητο αφού πρώτα τους ζωγραφίσουμε χαμόγελα.

Τοποθετούμε το αυτοκίνητο με τους δύο ανθρώπους σε έναν επαρχιακό δρόμο που πνίγεται από τα χρώματα του φθινοπώρου. Τους δίνουμε μια φωτογραφική μηχανή και περιμένουμε όλο το απόγευμα μέχρι να μαριναριστούν.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους βάζουμε να τραγουδήσουν, να βγουν από το αυτοκίνητο και να κάνουν βαρελάκια σε κάποιο λιβάδι, να μυρίσουν ένα λουλούδι, να προσδιορίσουν το σχήμα από ένα σύννεφο, να μετρήσουν πόσα πρόβατα πέρασαν από μπροστά τους, να πιάσουν μια πεταλούδα, να βγάλουν τα παπούτσια τους και να περπατήσουν ξυπόλυτοι, να πιούν νερό από μια πηγή, να φάνε ένα άγριο αχλάδι.

Τους βάζουμε να γελάσουν και να φιληθούν και τους στέλνουμε από χωματόδρομους και από γεφυράκια και από μικρά χωριά και καταφύγια και από πράσινους πλανήτες και αστρογεμισμένους γαλαξίες.

Τους αφήνουμε να αναστενάξουν.

Ζεσταίνουμε το σπίτι στους 21 βαθμούς. Τους στρώνουμε το κρεβάτι. Τους βάζουμε σεντόνια που μυρίζουν λεβάντα και τους αφήνουμε να διαλέξουν αν θέλουν να γυρίσουν πίσω.

Περιμένουμε για πάντα.

Δείτε ακόμα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *