Πως να αυξήσεις τα… προσόντα σου φυσικά!

Αν ανήκετε στις περιπτώσεις εκείνων των ανδρών που επιθυμούν να αυξήσουν τα προσόντα τους αλλά δεν θέλουν να καταφύγουν σε φάρμακα τότε υπάρχει λύση.
Σύμφωνα με νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας στην Αυστραλία που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine οι άνδρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στύσης μπορούν να τα ξεπεράσουν αν χάσουν βάρος, αν καλυτερεύσουν την διατροφή τους, αν ξεκινήσουν γυμναστική καθώς και αν καταφέρουν να κοιμηθούν λίγο περισσότερο.
«Καθώς μεγαλώνουμε, υπάρχουν κάποια πράγματα που απλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Το μήνυμα αυτής της έρευνας είναι μην πάρεις συνταγή για φάρμακο, αλλά ξεκίνα γυμναστική. Απαλλάξου από το λίπος. Αντιμετώπισε την κατάθλιψη», δήλωσε ο δρ David Samadi πρόεδρος του τμήματος ουρολογίας στο Νοσοκομείο Lenox Hill της Νέας Υόρκης.
Αναλυτικότερα οι ερευνητές συνέλεξαν στοιχεία από περισσότερους από 800 άνδρες 35-80 ετών, τους οποίους παρακολούθησαν επί πέντε χρόνια. Η ερωτική επιθυμία και η στυτική ικανότητα αξιολογήθηκαν μέσω ερωτηματολογίων, μαζί με άλλους παράγοντες όπως η κατάθλιψη, η λήψη φαρμάκων, το λιπιδαιμικό προφίλ, η φυσική δραστηριότητα, η διατροφή και το βάρος τους.
Οι συμμετέχοντες που είχαν υγιεινές συνήθειες και πρόσεχαν τον τρόπο ζωής τους κατά τη διάρκεια των ετών της παρακολούθησής τους έτειναν να δουν και μια βελτίωση στη λειτουργία της στύσης τους όπως αναφέρει η ερευνητική ομάδα υπό την εποπτεία του δρ. Gary Wittert καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας.
Παράλληλα, παρατηρήθηκε και το αντίστροφο. Στους άνδρες με επιδείνωση των συνηθειών και του τρόπου ζωής τους κατά τη διάρκεια των πέντε ετών ήταν και πιο πιθανό να παρουσιαστεί ανικανότητα.

ΠΗΓΗ:
http://www.iatropedia.com/articles/read/6513

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *