Ναι, τσαλακώνομαι

Είμαστε κι εμείς που τσαλακωνόμαστε κάθε τόσο και δεν ισιώνουμε παρά μόνο αν ακούσουμε τη μαγική έκφραση: σ’αγαπώ πολύ. Είμαστε κι εμείς που τσαλακωνόμαστε κάθε τόσο, αλλά δεν είμαστε για τα σκουπίδια. Είμαστε κι εμείς που τσαλακωνόμαστε κάθε τόσο, αλλά είμαστε αληθινοί, δεν κρυβόμαστε, δεν φοβόμαστε να τσαλακωθούμε για να γίνουμε αρεστοί. Ούτε λέμε αυτά που ξέρουμε πως θα μας δώσουν επιβεβαίωση για το πόσο έξυπνοι ή όμορφοι ή cool είμαστε. Δεν μας νοιάζει να είμαστε αρεστοί, μας νοιάζει μόνο η αλήθεια. Και η αγάπη, αυτή η γαμημένη αγάπη που γίνεται βορά σε λάθος στόματα με οδηγό την κάβλα και όχι την ψυχή.

Ναι, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν στους ανθρώπους και ζητάνε αγκαλιά να χωθούν. Ναι, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που νιώθουν ότι περισσεύουν. Ναι, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν κατανοούν τις μέσες μαλακίες όχι επειδή είναι πιο έξυπνοι, αλλά επειδή πονάνε βαθιά μέσα τους.

Ναι, υπάρχουν ακόμα τέτοιοι υπερευαίσθητοι μαλάκες στην αγορά σαν εμάς, σαν εμένα. Ναι, τσαλακώνομαι συχνά, και θα τσαλακώνομαι για να ξαναπλάθομαι από την αρχή. Τσαλακώνομαι μα δεν είμαι για τα σκουπίδια.

Take it or leave it. Better leave it if you cannot handle it.

Δείτε ακόμα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *